Vacanta noastra de vara

Zile pline de jocuri si concursuri in care ne-am luptat pentru a invinge, cu baile in lac pe ploaie ,cu excursia din Buila, cu carnatii mancati pe trotuar in centrul orasului,Cozia care ne-a fermecat pe toti sunt doar putine picanterii din saptamana petrecuta la Fratii Jderi.

Turele de bicicleta prin noroi, pe munti si pe dealuri ne-au facut mai puternici decat suntem, facand sa treaca cele 5 zile de pedalat cat ai clipi.

Muntii Apuseni raman pe primul loc, atmosfera taberei de baza ne-a cuprins in scurt timp, invatand ce inseamna echipa cu adevarat, invatand ce inseamna muntele cu frumusetile lui. Focul de seara cu Alex(greierele) care ne canta pana tarziu, baitele la garla, dusul scotian(la 4 stele), Cheile Galbenei, Cheile Radesei, Izvorul Somesului Cald…. sa va mai zic?

Va zic, haideti inapoi la corturile noi, casele noastre pentru o saptamana minunata in care nu ne-a plouat deloc, incredibil, fara ploaie in Apuseni.

Am ajuns si la mare… ne-am gandit ca am facut prea putini kilometrii, ca ne-am obosit prea tare pe munti, pe bite si… iata-ne la Marea Neagra. O clasica in ultimii ani, fara ora de trezit, fara program dar cu reguli care sunt si respectate.

Si totusi,sa nu uitam ca suntem o echipa de sportivi polivalenti am bagat si volei (nu puteam altfel)si fotbal dar am avut grija sa nu ne lipseasca placintele cu lapte batut, biliardul si hahaielile de seara. Cat despre battle shit, va las pe voi.

Cam asta a fost vara noastra.

In speranta ca ne-am ridicat la nivelul cerintelor si ca v-am trezit amintiri frumoase, nu ne ramane decat sa va multumim si sa promitem ca nu va vom dezamagii in programele de iarna.

Cu drag echipa S4K (pentru cei care o cunosc).

PS. Pregatiti schiurile si nu uitati sa dormiti mult pana in Austria ca acolo… acolo trebuie sa fiti odihniti:)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website